Aan de slag

Gegevens verwijderen

Op deze pagina lees je hoe je Blockcircle vraagt om je account en de daaraan gekoppelde persoonsgegevens te verwijderen. De pagina is gebaseerd op ons Privacybeleid, waarin staat wat we verzamelen, hoe lang we het bewaren en welke rechten je hebt.

Deze Nederlandse tekst is een vertaling die we voor je gemak aanbieden; als de vertaling en de Engelse versie van elkaar verschillen, is de Engelse versie leidend.

§ 01

Verwijdering aanvragen

Verwijder je account zelf op de pagina Account verwijderen of in de Blockcircle-app onder Instellingen. Je kunt ook een e-mail sturen naar support@blockcircle.com vanaf het e-mailadres van je Blockcircle-account en ons vragen je account en gegevens te verwijderen.

  • Zelf verwijderen Log in en bevestig op de pagina Account verwijderen of in de app. Je wordt meteen overal uitgelogd en hebt 14 dagen om te annuleren voordat de verwijdering doorgaat
  • Gebruik het e-mailadres van je account Een verzoek per e-mail moet afkomstig zijn van het e-mailadres waaronder je Blockcircle-account is geregistreerd, zodat we kunnen bevestigen dat het van de accounthouder komt
§ 02

Wat we verwijderen

We sluiten je account en verwijderen je persoonsgegevens, waaronder de accountgegevens en voorkeuren die in § 01 van ons Privacybeleid worden beschreven. We slaan je volledige creditcardnummer niet op onze servers op; factuurgegevens worden via Stripe verwerkt.

§ 03

Wat we bewaren

Zoals beschreven in § 06 van ons Privacybeleid wordt het volgende niet verwijderd wanneer een account wordt gesloten, of pas later verwijderd:

  • Wettelijke en legitieme zakelijke doeleinden Gegevens waarvan de bewaring wettelijk verplicht is of nodig is voor legitieme zakelijke doeleinden (zoals fraudepreventie)
  • Beveiligingsgegevens van de registratie Het IP-adres en de user-agent die bij registratie worden vastgelegd om misbruik te voorkomen, worden maximaal 90 dagen bewaard en daarna automatisch verwijderd
  • Toegangslogs van de webserver Toegangslogs van de webserver, die IP-adressen bevatten, worden 90 dagen bewaard
  • Geanonimiseerde analysegegevens Geanonimiseerde analysegegevens kunnen voor onbepaalde tijd worden bewaard
§ 04

Termijn

Verwijder je je account zelf, dan word je meteen uitgelogd en gaat de verwijdering na 14 dagen door, tenzij je die annuleert. Zodra we je verzoek hebben, via de pagina Account verwijderen, de app of een e-mail vanaf het e-mailadres van je account, sluiten we je account en verwijderen we je persoonsgegevens binnen 30 dagen, met uitzondering van de gegevens die in § 03 worden genoemd.

§ 05

Een inlogprovider ontkoppelen

Als je inlogt met Google, Apple, Facebook, X of LinkedIn en die provider alleen wilt ontkoppelen van je Blockcircle-account, stuur het verzoek dan naar support@blockcircle.com vanaf het e-mailadres van je account en laat ons weten welke provider we moeten ontkoppelen. Als je een provider ontkoppelt, worden je account en de bijbehorende gegevens niet verwijderd.

§ 06

Contact

Voor vragen over het verwijderen van je account of je gegevens, of om de andere rechten uit te oefenen die in § 07 van ons Privacybeleid worden beschreven, kun je contact met ons opnemen via support@blockcircle.com.

Gegevens verwijderen | Blockcircle